Billy Lynn's Long Halftime Walk

Billy Lynn's Long Halftime Walk
 • Julkaisupäivä:
  2023
 • Elokuvan alkuperä:
  Billy Lynn's Long Halftime Walk HDRIP 1080p
 • Johtaja(s) :
  Ang Lee
 • Näyttelijä(s) :
  Ang Lee Joe Alwyn
 • Genre :
  SotaelokuvaDraama
 • Julkaisuvuosi :
  2016
 • Alkuperäinen versio:
  HD+4K+DVD
 • Laatu:
  HD 1080p

Regarder Billy Lynn's Long Halftime Walk en streaming
Voit katsoa Billy Lynn's Long Halftime Walk maasta Anne 2016 samankaltaisia ​​seuraavissa kategorioissa: Elokuvat / SotaelokuvaDraama HD-laadulla moninpelissä suomessa Versio. Elokuva perustuu Ben Fountainin samannimiseen romaaniin, joka kuvaa valtavaa eroa Irakin sodan todellisuuden ja tavallisten amerikkalaisten mielikuvien välillä. Uutiskuvaajan sattumalta tallentaman tulitaistelun ansiosta joukko-osasto Bravo ja erityisesti Billy Lynn ovat kohonneet sotasankareiksi ja heidät määrätään mainoskiertueelle tukemaan George W. Bushin sotapolitiikkaa. Kiertueen kohokohta on osallistuminen kiitospäivän jalkapallopelin väliaika-show’hun. Juhlinnasta koettavat hyötyä niin sotilaiden tarinasta filmiä suunnitteleva tuottaja kuin jalkapallojoukkueen omistajakin. Billy tiivistää ristiriitaisen tilanteen tunnelmat sanomalla: ”Minut palkitaan elämäni kammottavimmasta päivästä”. Hänen sisarensa toivoisi Billyn anovan vapautusta Irakiin paluun sijaan.

iKatso Billy Lynn's Long Halftime Walk korkealaatuisena 1080p, 720p.
Kirjaudu sisään nyt! Elokuvan katsominen kestää vain 30 sekuntia.
Kirjautua sisään

KATSO-FI : Etsi ja löydä kaikki elokuvat ja sarjat verkossa

Rakastamme elokuvia ja sarjoja ja haluamme jakaa intohimomme kanssasi!

Sivustomme on yhteensopiva älytelevisioiden, matkapuhelimien, tablettien jne. Voit käyttää sitä millä tahansa laitteella katsoaksesi suosikkielokuviasi tai -sarjojasi.
Voit etsiä elokuvan tai sarjan käyttämällä sivuston hakutyökalua. Jos teos ei vielä ole tietokannassamme, lähetä meille viesti, niin teemme parhaamme auttaaksemme sinua.

Voit seurata meitä sosiaalisen median sivuillamme: