Barry Lyndon

Barry Lyndon
 • Julkaisupäivä:
  2023
 • Elokuvan alkuperä:
  Barry Lyndon HDRIP 1080p
 • Johtaja(s) :
  Stanley Kubrick
 • Näyttelijä(s) :
  Stanley Kubrick Ryan O'Neal
 • Genre :
  Draama
 • Julkaisuvuosi :
  1975
 • Alkuperäinen versio:
  HD+4K+DVD
 • Laatu:
  HD 1080p

Regarder Barry Lyndon en streaming
Voit katsoa Barry Lyndon maasta Anne 1975 samankaltaisia ​​seuraavissa kategorioissa: Elokuvat / Draama HD-laadulla moninpelissä suomessa Versio. Kuinka voi irlantilainen, vaila mahdollisuuksia oleva poika päästä osaksi 1700-luvan englantilaista aatelistoa? Barry Lyndonille (Ryan O'Neal) vastaus on: millä keinolla tahansa. Barry esiintyy kiihkeänä kosiskelijana, kaksintaistelijana, kulkurina, seitsenvuotisen sodan sotilaana, elostelijana, vakoojana ja korttihaina - nämä roolit vain petaavat hänen nousuaan rikkaiden ja etuoikeutettujen joukkoon tässä loisteliaassa Stanley Kubrickin tulkinnassa William Makepeace Thackerayn romaanista. tehdessään tätä lämminhenkistä ja ovelasti satiirista elokuvaa Kubrick haki innoitusta 1700-luvun taiteilijoiden töistä. Puvut ja lavasteet suunniteltiin tarkasti tuon aikakauden mallien mukaan. Lisäksi kehiteltiin uudenlaiset kameralinssit, joilla voitiin kuvata luonnon valossa sekä sisällä että ulkona. Tämän tuloksena Barry Lyndon on säilynyt loistavasti toteutettuna mestariteoksena, joka kuvaa historiallista aikakautta näyttävämmin kuin yksikään aiemmin tehty elokuva.

iKatso Barry Lyndon korkealaatuisena 1080p, 720p.
Kirjaudu sisään nyt! Elokuvan katsominen kestää vain 30 sekuntia.
Kirjautua sisään

KATSO-FI : Etsi ja löydä kaikki elokuvat ja sarjat verkossa

Rakastamme elokuvia ja sarjoja ja haluamme jakaa intohimomme kanssasi!

Sivustomme on yhteensopiva älytelevisioiden, matkapuhelimien, tablettien jne. Voit käyttää sitä millä tahansa laitteella katsoaksesi suosikkielokuviasi tai -sarjojasi.
Voit etsiä elokuvan tai sarjan käyttämällä sivuston hakutyökalua. Jos teos ei vielä ole tietokannassamme, lähetä meille viesti, niin teemme parhaamme auttaaksemme sinua.

Voit seurata meitä sosiaalisen median sivuillamme: