Lizzie McGuire: Popstar

Lizzie McGuire: Popstar
 • Julkaisupäivä:
  2023
 • Elokuvan alkuperä:
  Lizzie McGuire: Popstar HDRIP 1080p
 • Johtaja(s) :
  Jim Fall
 • Näyttelijä(s) :
  Jim Fall Hilary Duff
 • Genre :
  Lasten elokuvaKomedia
 • Julkaisuvuosi :
  2003
 • Alkuperäinen versio:
  HD+4K+DVD
 • Laatu:
  HD 1080p

Regarder Lizzie McGuire: Popstar en streaming
Voit katsoa Lizzie McGuire: Popstar maasta Anne 2003 samankaltaisia ​​seuraavissa kategorioissa: Elokuvat / Lasten elokuvaKomedia HD-laadulla moninpelissä suomessa Versio. Ujo ja vähän kömpelö koulutyttö Lizzie (Hilary Duff) ei voi kerskua kovin hyvällä itsetunnolla – hän ei edes kykene pitämään puhetta koulun päättäjäisissä. Jotain kivaa on kuitenkin tiedossa; luokkaretki ikuiseen kaupunkiin, Roomaan. Lizzie tormää ensimmäisenä päivänä nuoreen Paoloon (Yani Gellman), tunnetun italialaisen popduon komeaan laulajaan. Lizzie ja Paolon pari Isabella muistuttavat toisiaan kuin kaksi marjaa ja koska Isabella on lopettanut laulamisen, pyytaää Paolo Lizzieta tämän tilalle. Lizzie epäröi, mutta ihastuu pian ajatukseen. Eikä vain pelkästään ajatukseen… Lizzie McGuire – Popstar perustuu samannimiseen TV-sarjaan. Pääosassa on Hilary Duff, joka myös esittää Lizzietä TV-sarjassa. Elokuva on lämminhenkinen ja hauska tarina siitä millaista on olla nuori ja kokea elämänsä ensimmäinen seikkailu; uskaltaa tarttua rohkeasti tilaisuuteen.

iKatso Lizzie McGuire: Popstar korkealaatuisena 1080p, 720p.
Kirjaudu sisään nyt! Elokuvan katsominen kestää vain 30 sekuntia.
Kirjautua sisään

KATSO-FI : Etsi ja löydä kaikki elokuvat ja sarjat verkossa

Rakastamme elokuvia ja sarjoja ja haluamme jakaa intohimomme kanssasi!

Sivustomme on yhteensopiva älytelevisioiden, matkapuhelimien, tablettien jne. Voit käyttää sitä millä tahansa laitteella katsoaksesi suosikkielokuviasi tai -sarjojasi.
Voit etsiä elokuvan tai sarjan käyttämällä sivuston hakutyökalua. Jos teos ei vielä ole tietokannassamme, lähetä meille viesti, niin teemme parhaamme auttaaksemme sinua.

Voit seurata meitä sosiaalisen median sivuillamme: